Avís legal

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Xixona M. Mira, és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de tots els elements que integren la web, incloent-hi la marca, nom comercial o signe distintiu. En particular i a títol no limitatiu, estan protegits pels drets d’autor, logotips, textos, fotografies, sons i altres elements continguts en el lloc web.

En cap cas l’accés o navegació dins la pàgina web, implica renúncia, transmissió o llicència total o parcial de Xixona M. Mira per a ús personal a l’Usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial.

Per això, l’Usuari reconeix que la reproducció, còpia, distribució, comercialització, transformació, reutilització, comunicació pública i en general, qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts de la pàgina web, sense autorització expressa i per escrit de Xixona M. Mira, constitueix una infracció dels seus drets de propietat intel·lectual i/o industrial.

Protecció de dades

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades a la Xixona M. Mira siguin incorporades a fitxers, la titularitat dels quals pertany a aquesta empresa, amb la finalitat d’oferir els serveis sol·licitats en cada cas, i que s’explicitin en el moment d’aportar-los, i per mantenir-los informats per correu electrònic o altres mitjans|medis sobre novetats, productes i serveis relacionats amb Xixona M. Mira. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic, l’usuari presta el seu consentiment exprés per a la tramesa de publicitat a través de l’esmentat mitjà|medi.

Així mateix, l’usuari presta el seu consentiment perquè Xixona M. Mira cedeixi les seves dades amb l’única finalitat de millorar la prestació dels serveis, respectant la legislació espanyola sobre protecció de les dades de caràcter personal.

Xixona M. Mira es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i de seu haver de tractar-los amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que s’estableix en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable.

Qualsevol usuari registrat pot exercir, en qualsevol moment, el dret a accedir, rectificar i, en el seu cas, cancel·lar les seves dades de caràcter personal subministrades, mitjançant petició escrita dirigida a Xixona M. Mira, Rambla de la Girada, 12, 14, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona.

0
    0
    El teu carretó
    El teu carro està buitTornar a la botiga